Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Az üzlet

Az üzlet

Az üzletünk a patinás hangulatú Szentendrén, a Bogdányi utca 36. szám alatt található, a Vujicsics tér sarkán.

Kérjük az üzlettel kapcsolatosan felmerülő kérdéssel, kéréssel forduljanak hozzánk bizalommal

az alábbi elérhetőségen; info@kekfestokovacs.hu


A Szentendre Fő terétől induló, a Duna-parttal párhuzamos sétáló utcában, annak a kis parkolótól jobbra eső szakaszán lévő üzletet évről-évre sokan keresik fel csoportok, hazai kirándulók és külföldi turisták egyaránt. 

Az üzletben a kékfestés készítése, elterjedése, a családunk története külön kis kiállításban tekinthető meg. Szakszerű magyarázattal kiegészítve, fényképekkel, a több évtizedes formafákkal, recept leírással,a nyomópéppel, indigóval, a mintázott nyersanyaggal mutatjuk be a kékfestést. A hazai érdeklődők előzékeny kiszolgálása mellett, németül és angolul is teljes áttekintést tudunk adni a kékfestésről. 

Vendégkönyvünkbe bejegyzettek alapján ismertségünk az európai országokon túl, Új-Zélandtól kezdve, Argentínán át, Japánig terjed. 

Üzletünk az országban, sőt azon túl is egyedülálló a tekintetben, hogy itt a hagyományos kékfestő teljes választéka megtalálható, közvetlenül a készítőtől. A szimpla és dupla széles méterárú, szalvéták, négyzetes, téglalap, kör és ovál terítők, futók, gyerek, férfi, illetve női ruhák, szoknyák, ingek, blúzok, kötények, konyhai kiegészítők, párnák, babák. 

A kékfestő termékeink teljes választéka mellett foltvarró alkotások, iparművészek egyedi készítésű, kézzel festett porcelánjai és kerámiái, tojásfestők munkái is megtalálhatók üzletünkben. 

  

Keresés